Wij staan voor u klaar 085-0606323 info@venmansmontage.nl
Offerte aanvragen

Projectmontage, tot in de puntjes verzorgd

Punctueel en geordend

Elk project vakkundig aangepakt

Als specialist in onder andere meubelmontage en project montage is Venmans Montage dé partner voor project inrichters. Bij het monteren, vervoeren of inhuizen van kantoormeubilair is het einddoel het creëren van een functionele en sfeervolle gebruiksruimte. Onze passie ligt in het monteren van bestaande en nieuwe kantoormeubilair. Dat doen we natuurlijk altijd op basis van jouw wensen. Op zoek naar een professioneel montageteam voor het inrichten en monteren van uw kantoormeubilair? Dan bespreken we graag de mogelijkheden, passend bij de huidige tijdsgeest.

Met de hulp van ons bedrijf kunnen jouw wensen en voorkeuren worden vertaald in een professionele kantoor- of bedrijfsinrichting op maat. Projectmontage die in zijn geheel voldoet aan de huisvestingsbehoefte. Jouw core business is voor ons net zo belangrijk. We beschikken over een eigen verhuis- en montageteam en voeren opdrachten door heel Nederland uit.

Projectmontage

Zie je door de bomen het bos niet meer? Schakel ons team in

  • Professioneel en ervaren team
  • Jouw wensen en behoeften staan centraal
  • Samenwerking met zowel grote als kleine bedrijven
  • Elk project tot in de puntjes afgewerkt
  • Wij staan voor punctualiteit en heldere communicatie
  • Een flexibel team dat dag en nacht beschikbaar is

Voorbeelden van projectmontage

Gerealiseerde projecten

Wat doen we?

Kantoor inrichten en vormgeven

Bij het monteren van kantoormeubilair komen diverse aspecten kijken. Welke kleuren matchen met de beoogde meubels en accessoires? De voordelen van professionele kantoorinrichting zijn tweeledig; je inspireert medewerkers en zorgt voor een zakelijke look & feel op het kantoor. Wij verzorgen het vervoer en de montage om het project te realiseren. Eén op één, precies zoals jij dat wilt. Daar doen we geen concessies aan.

Als partner van projectinrichters door heel Nederland weten we welke factoren een rol van belang spelen bij de inrichting van een kantoorruimte. Dit levert een optimaal eindresultaat op bij de klant, waar medewerkers graag binnenstappen.

Project inrichting

Van robuust tot fijn

Geen project is ons te klein

Of het nu gaat om een klein thuiskantoor of een complete bedrijfsruimte, wij zijn je graag van dienst. Ondernemingen van diverse omvang hebben reeds naar volle tevredenheid een beroep op ons gedaan.

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wij streven ernaar om uiterlijk de eerstvolgende werkdag de offerte voor u uitgewerkt te hebben.