Wij staan voor u klaar 085-0606323 info@venmansmontage.nl
Offerte aanvragen

Professionele verhuisservice

Inpakken..

En wegwezen maar!

Een verhuizing luidt dan misschien wel de start van een mooie, nieuwe periode in, het verhuizen zelf leidt bij de meeste mensen tot behoorlijk wat spanning. De gemiddelde Nederlander verhuist elke tien jaar. Venmans Montage doet dat iedere dag!

Je gaat verhuizen, en dus ben je op zoek naar professionele verhuisservice. Onze klanten hechten vooral aan snelheid, zekerheid en kwaliteit. Onze verhuizers doen er dan ook alles aan om jouw inboedel en meubels te verhuizen van A naar B. We ontzorgen je volledig, zodat jij je op andere aspecten van de verhuizing kunt storten. Je ontvangt van ons een verhuizing op maat. Zowel vooraf, tijdens als na de verhuizing zijn we actief betrokken bij jouw proces.

 • Blije klanten

  Dankzij de diensten van onze vakmensen kunnen onze klanten een ontspannen verhuisdag ervaren.
 • Punctueel

  De afspraken die we met je maken, staan op papier en worden altijd nagekomen.
 • Specialist

  Dankzij ons geschoolde en gecertificeerde personeel mogen we onszelf specialist in particuliere en projectverhuizingen noemen.
 • Medaillewaardig

  Wij hebben maar één doel voor ogen: ervoor zorgen dat jouw verhuizing zorgeloos verloopt.

Snel!

We zijn al onderweg

Wij zijn de aangewezen partij voor spoedige verhuizingen. Geen zorgen dus, wanneer je snel op zoek bent naar een betrouwbaar verhuisbedrijf. Je bent helemaal klaar voor een soepel begin en een nieuwe start. Wist je dat we ook gespecialiseerd zijn in project inrichting en meubel montage? Zo kun jij je bezighouden met alle andere dingen die je aan je hoofd hebt. We nemen zowel particuliere als professionele verhuizingen voor onze rekening.

Verhuisdienst

Veelzijdig in materiaal

Merken waar wij mee werken

Spierbundels zijn het,

die vakmannen van ons

Ben je zelf niet in staat om je woning of bedrijfspand te verhuizen? Het geschoolde personeel van Venmans Montage beschikt over de juiste kennis, strategieën, materialen, transportmiddelen én natuurlijk spieren om ervoor te zogen dat jouw verhuizing zo efficiënt mogelijk verloopt. Dat maakt dat jouw verhuizing bij ons in goede handen is. We werken in vaste teams, en dat betekent dat je altijd een vast aanspreekpunt hebt om jouw wensen aan door te geven. Wel zo prettig!

Uiteraard wordt er zorgvuldig met je spullen omgegaan. Je kunt erop rekenen dat jouw meubels en inboedel met de juiste zorg naar de nieuwe locatie worden gebracht. Wil je meer weten over onze verhuisdiensten? Neem dan contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Sterk van vertrouwen

Op onze vakmannen kun je bouwen

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wij streven ernaar om uiterlijk de eerstvolgende werkdag de offerte voor u uitgewerkt te hebben.