Wij staan voor u klaar 085-0606323 info@venmansmontage.nl
Offerte aanvragen

Een paar lieve woorden

Wat onze klanten over ons zeggen

 • 5-stars
  De hulp van Venmans Montage maakte de last een stuk lichter tijdens het verhuizen. Het was ook heel fijn om professionals aan mijn zijde te hebben die ook mijn nieuwe meubels in elkaar konden zetten. Lekker snel en top geregeld!

  Willem Diemers

 • 5-stars
  De vakkundigheid van dit bedrijf is echt heel groot. Alle zaken waar wij zelf niet aan gedacht hadden, werden nog even aangestipt bij de voorbespreking. Daarna is het project helemaal naar wens afgerond. De orde en punctualiteit die beloofd werden, kwamen duidelijk naar voren.

  Dennis de Vries

 • 4-stars
  Het verhuizen gaat een stuk sneller wanneer je mensen met zoveel kennis en ervaring aan je zijde hebt. Nog nooit ging het verhuizen zo ontspannen. Ik hoefde zelf eigenlijk nergens meer aan te denken. Dat is wel zo fijn in zo’n drukke tijd. Aanrader!

  Chantal Duijndam

 • 5-stars
  Het was heerlijk om je spullen achter je aan te zien komen wanneer je naar je nieuwe kantoorruimte rijdt. Zeker wanneer je ook weet dat alles voorzichtig wordt vervoerd en in de beste staat wordt geplaatst in de nieuwe ruimte. We konden direct weer aan het werk in ons nieuwe kantoor.

  Ivo de Jonge

 • 5-stars
  Het fijnste aan Venmans Montage is toch wel dat er met je meegedacht wordt. Een grote verhuizing vergt veel planning en je moet zorgen dat je alles goed op orde hebt. Dat je dan de hulp krijgt van mensen die dit vaker doen, maakt het een stuk beter te verzorgen.

  Davy van Otterlo

 • 5-stars
  Hulp bij meubelmontage is niet iets waarvan ik dacht dat ik het ooit nodig had. Toch ben ik wel heel blij dat ik Venmans Montage ervoor heb ingeschakeld. Dit gaf veel rust. Daardoor kon ik me focussen op andere zaken. Zeer tevreden over het resultaat.

  Jill Veenstra